Over Hermans & Hermans

Hermans & Hermans BV is een nieuwe naam voor een handelsmaatschappij die een familietraditie voortzet van meer dan 100 jaar.

Hermans & Hermans werken vanuit een handels- en familietraditie die al zes generaties wordt doorgegeven van vader op zoon. Het bedrijf wordt geleid door vader en zoon. Voor Pierre en Nino is de handel een ambacht die de familie Hermans zich meester heeft gemaakt sinds 1895. Het onderhouden van duurzame relaties heeft door alle jaren heen geleid tot een uniek netwerk van meer dan 35.000 contacten, dat de basis vormt voor hun handelsactiviteiten en dienstverlening.

Zij drijven handel vanuit de Brabantse normen en waarden, waarbij persoonlijk contact in een gemoedelijke sfeer voorop staat en woord houden in de cultuur zit ingebakken. Dit geldt al zo vanaf de eerste generatie en veehandelaar Hermans die hiermee de basis legde voor de handelsfamilie. In de jaren daarna ontwikkelde de handelsgeest zich van de verkoop van paarden aan het leger in de 1e Wereldoorlog tot de oprichting van één van de bekendste handelsmaatschappijen van Nederland, HAHEBO. 

Na ruim dertig jaar en miljoenen verhandelde producten heeft Pierre de sterk groeiende handelsmaatschappij HAHEBO verkocht. Door het succes van HAHEBO begonnen managementtaken de overhand te krijgen en het persoonlijk contact minder te worden. Vooral de trots op het resultaat van de samenwerking met het hele team overheerst, maar Pierre vindt des te leuker om nu samen met zijn zoon de handelstraditie van de familie in ere te houden. 

Hermans & Hermans B.V. handelt in alles wat los en vast zit. Of het nu gebruikte vrachtauto's, graafmachines of complete (failliete) bedrijven zijn. Complete bedrijven en (rest)posten worden veelal in Europa ingekocht en wereldwijd vermarkt. Hermans & Hermans B.V. ontzorgt fabrikanten/importeurs/handelaren van kopzorgen over winkeldochters/overtollige voorraden.

Daarnaast is Hermans & Hermans actief in het internationaal vermarkten van exclusieve auto's (denk aan exclusieve oldtimers maar ook aan moderne auto's zoals Porsches etc.), zie Hermans & Hermans Automotive Auctions.

Over Nino Hermans

Van jongs af aan heeft Nino de handelstraditie al meegekregen. Niet alleen van zijn vader, maar ook de familie van Haeren van moeders kant heeft een goede naam opgebouwd als echte handelaren en ondernemers. Vanwege zijn voorliefde voor de automotive branche koos hij voor een opleiding aan de IVA in Driebergen, terwijl hij al diverse roerende zaken in- en verkocht. Na het succesvol afronden van zijn HBO-studie besloot hij een Master of Science (MSc) International Business and Management te gaan volgen aan de “University of Bradford School of Management” in Engeland. Na zijn graduation in Engeland en met zijn MSc op zak wilde hij maar een ding, een eigen bedrijf opstarten samen met zijn vader onder de naam Hermans & Hermans.

Over Pierre Hermans

Op zijn 21e is Pierre gestart met ondernemen en richtte hij, samen met Philip van Haeren, handelsmij HAHEBO op. Het mooiste van handel drijven vindt Pierre het persoonlijke contact en het samenbrengen van vraag en aanbod. Zo houdt hij niet van moeilijk gedoe en is voor hem een goede handdruk net zo belangrijk als een getekend contract. Als echte familieman is hij trots dat hij nu samen met zijn zoon kan ondernemen.

Over Hermans & Hermans Een lange familie-traditie Handel&diensten OverAutomotiveAuctions Een vrij-blijvend bodontvangen Eenvrijblijvendeafspraak?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief