Handel & diensten

Handelen is ondernemen. Een deal tot stand laten komen vergt inzicht, vertrouwen en creativiteit. Elke onderhandeling is dan ook maatwerk om een situatie te creëren waarbij beide partijen na de handdruk een gevoel van win-win hebben. Deze ervaring nemen wij mee in de handel die wij ondernemen, maar wij adviseren ook als onafhankelijke tussenpersoon wat wijsheid is bij de totstandkoming van deals en veilingen.

Traditionele handel

Wij zijn geïnteresseerd in een grote diversiteit aan roerende goederen voor de in- en verkoop. Door ons uitgebreide netwerk weten wij altijd de juiste koper te vinden voor uw handelswaar, waardoor wij de juiste prijs kunnen bieden voor zowel verkoper als koper.

Hermans & Hermans handelt in een breed scala aan goederen, te weten faillissementen, bedrijfsbeëindigingen, inventarissen, restpartijen, (overtollige) activa en voorraden.

Onafhankelijke veilingservices

Door de jarenlange ervaring in het (online) veilen van goederen en partijen is er bij Hermans & Hermans een grote kennis aanwezig, die wij graag inzetten om advies te geven aan bedrijven en curatoren. Natuurlijk met als doel om voor een partij of boedel een zo mogelijke opbrengst te realiseren eventueel met complete ontzorging van A tot Z.

De ondersteuning kan uiteenlopen van de keuze van een veilinghuis, de wijze van verkaveling en de beste verkoopprijs. Wij stellen ons hierbij volledig onafhankelijk op, zodat er een maximaal resultaat wordt behaald voor alle betrokken partijen. Volledige ontzorging van A tot Z!

Adviseur in handel, faillissementen en investeerders

Er is niet één medicijn als het gaat om het maximaliseren van resultaat. Vooral bij complexe zaken zoals faillissementen, kostbare investeringen of unieke handelsobjecten.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u adviseren over een handelsstrategie of als mediator bij investeringen en deals.

Als co-investeerders

Hermans & Hermans investeert graag in bedrijven of handelsobjecten. Vind je het leuk om mee te doen of wil je ons graag benaderen om te investeren in uw bedrijf of deal, dan drinken wij graag een kop koffie met je. Wij geloven in dat samen handeldrijven en co-investeren simpelweg leuker is.

Vrijblijvend bod

Hermans & Hermans heeft altijd interesse in complete faillissementen, bedrijfsbeëindigingen, inventarissen, restpartijen, (overtollige) activa en voorraden en wilt hier graag een eerlijk en vrijblijvend bod op doen!

Vul onderstaand formulier in om een vrijblijvend bod te ontvangen. Binnen 24 uur wordt u voorzien van een reactie.

Naam
Bedrijfsnaam
E-mail
Telefoonnummer
Omschrijving aanbieding
Foto's uploaden
Meer toevoegen
U kunt ook informeren of foto's inzenden via Whatsapp
Over Hermans & Hermans Een lange familie-traditie Handel&diensten OverAutomotiveAuctions Een vrij-blijvend bodontvangen Eenvrijblijvendeafspraak?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief