Het draait niet om de handel, maar om de wijze van handelen.

De welvaart die we al honderden jaren kennen en ons kleine landje groot heeft gemaakt, hebben we vooral te danken aan de juiste mentaliteit. Wij zijn handelaars. Ondernemers. Ontdekkers. Doeners. Durvers.

Het zit in ons bloed. En als dat voor één familie zeker geldt, dan is het wel voor de familie Hermans. Al zes generaties worden handelstradities doorgegeven van vader op zoon. Wij zijn ervan overtuigd dat handelen niet draait om de goederen die van eigenaar wisselen. Het draait niet om de handel, maar om de wijze van handelen. Het draait immers om vertrouwen, transparantie en traditie. Eigenlijk staan we nog steeds op de markt te handjeklappen.

Is er dan geen ruimte voor resultaat? Natuurlijk wel, maar niet voor onpersoonlijke transacties. Wat er uiteindelijk onder de streep staat, telt. Maar de weg daarna toe is waar ons hart ligt. Het is een sport om voor opdrachtgevers - verkopers én kopers - de hoogste marge, beste prijs of snelle deal te behalen. Maar wel op onze manier. Persoonlijk. Met aandacht en oog voor detail.

Hermans & Hermans heeft door de jaren heen niet voor niets een bak met 35.000 visitekaartjes vergaard: een warm netwerk van serieuze kopers en leveranciers voor alles dat wij op het gebied van kapitaalgoederen, restpartijen, inboedels en automotive aangeboden krijgen.

Resultaat gegarandeerd dus, ongeacht uw voorkeur. Hermans & Hermans opereert als inkoper, opkoper of makelaar. In dat laatste geval regelen wij als onafhankelijke partij de verkoop in opdracht, bijvoorbeeld via ons eigen netwerk of een veiling. Complete ontzorging dus. No cure no pay, uiteraard.

Zo zorgt de nieuwste generatie Hermans ervoor dat handelstradities tot ver in de 21e eeuw in ere worden gehouden.

Over Hermans & Hermans Een lange familie-traditie Handel&diensten OverAutomotiveAuctions Een vrij-blijvend bodontvangen Eenvrijblijvendeafspraak?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief