Zelf veilen?

U kunt ook uw eigen auto volledig kosteloos verkopen via ons online platform! Deze service bieden wij aan voor zowel particuliere als zakelijke voertuigbezitters èn autobedrijven.

Wij werken volgens het principe NO CURE NO PAY! Als wij niet slagen in de succesvolle verkoop van uw auto, brengen wij u geen kosten in rekening. Tevens staan alle auto’s onder gunning, u blijft zelf de baas over uw eigen auto. U beslist namelijk na afloop van de veiling pas of de auto wel of niet gegund (verkocht) wordt aan de hoogste bieder. Als de auto gegund wordt aan de hoogste bieder, betaalt de koper de veilingskosten. Volledig kosteloos dus voor u als verkoper!

Het draait niet alleen maar om auto’s bij ons! Naast auto's kunt u bij ons eveneens terecht voor de verkoop van uw motorfiets, camper, boot, caravan, bedrijfsauto of vrachtauto. Wilt u voertuigen aanbieden in een categorie die hierboven niet genoemd is? Neem gerust contact op, wij zijn in meer geïnteresseerd dan u wellicht denkt!

Waarom uw auto veilen via Automotive Auctions?

Werkwijze

  1. Meld uw auto aan via ons contactformulier of via de whatsapp functie en stuur een aantal foto’s van de auto die u wilt laten veilen. Wij reageren binnen 24 uur!
  2. Van tevoren is er telefonisch of op locatie overleg omtrent de zogenaamde inname van de auto. Tijdens de inname wordt er een omschrijving van de auto gemaakt, evenals een inspectie op eventuele schades en daarnaast wordt er een uitgebreide fotosessie gemaakt van uw auto.;
  3. Zodra de overige auto's eveneens ingenomen zijn (we streven ernaar veilingen met ca. 25-40 auto's online te zetten), wordt de autoveiling online gezet. Na een aantal dagen gaat de veiling 'open', vanaf dit moment kan er geboden worden op de auto's. De directe link om de veiling te kunnen volgen sturen we uiteraard naar u toe.
  4. Wij organiseren bij elke autoveiling 1 á 2 kijkdagen op onze hoofdvestiging. Gedurende een kijkdag kan de potentiële koper de auto uitgebreid bekijken, inspecteren en de motor starten (proefritten niet mogelijk).
  5. Na de kijkdag(en) is de veiling nog een aantal dagen geopend voor biedingen. Na het zogenaamde sluiten van de veiling (dit is altijd in de avonduren), beoordelen wij de hoogste biedingen op de deelnemende auto's. In overleg met u zullen we de ochtend er na besluiten of uw auto wel of niet gegund wordt aan de hoogste bieder. U bent zelf de baas over uw auto en zonder uw toestemming wordt de auto niet gegund aan de hoogste bieder. Nee = nee!
  6. Nadat uw auto gegund is aan de hoogste bieder, zal de auto afgeleverd worden op de ophaaldag. Dit is voor alle kopers van de betreffende veiling op dezelfde dag. Wat u voor het overdragen van de auto aan de nieuwe eigenaar nodig heeft of dient te weten, wordt voorafgaand met u besproken.
  7. Na betaling van de factuur en het overschrijven van de auto, mag de koper van de auto na inlevering van het vrijwaringsbewijs de auto meenemen!

Goed om te weten:

de online veilingen staan onder notarieel toezicht èn de opbrengsten van (uw) auto's worden gestort op een "stichting derden gelden rekening".

 

Naam
Bedrijfsnaam
E-mail
Telefoonnummer
Omschrijving aanbieding
Foto's uploaden
Meer toevoegen
U kunt ook informeren of foto's inzenden via Whatsapp
Over AutomotiveAuctions Eenvrijblijvendeafspraak? Wilt u uwauto gaanveilen? OverHermans &Hermans Bekijkonze actueleveilingen Archief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief