Overzicht Nu in de veiling Binnenkort open Gesloten veiling

Mercedes-Benz 380 SL Hardtop 1981 -Volledige Historie-

Startbod€ 1000
Huidig bod€ 8700
Aantal biedingen54
Merk: Mercedes-Benz
Model: 380 SL
Uitvoering: SL-Klasse 380 Hardtop
Carrosserie: Cabriolet
Brandstof: Benzine
Transmissie: Automaat
Afgelezen tellerstand circa: 68791
Teller eenheid: Miles
Kleur: Bruin
Kleur omschrijving: Goud
Aantal zitplaatsen: 2
Aantal deuren: 2
Stuurwiel: Links gestuurd
Aandrijving: Achterwiel
Registratiedocumenten: US-Title
Invoerrechten betaald
Bouwjaar: 1981
Datum eerste toelating: 1981
Schade: In werkelijk fantastische staat verkerende Mercedes 380 SL met slechts 68000 Miles, volledige service historiek sinds nieuw! Lakwerk in bijna nieuwstaat, zero roest waarneembaar en de staat van de softtop sluit aan bij de rest van de auto.

Zelden een SL 107 serie in deze staat gezien!. Deze SL is een paar jaar geleden door haar laatste eigenaar in de VS aangeschaft voor ruim 14.000 USD. Hij heeft er nieuwe Michelin banden op laten monteren en er verder sporadisch (2500 Miles) mee gereden. Interieur is erg netjes met hier en daar lichte gebruikerssporen passend bij leeftijd en Miles. Motorruimte keurig verzorgd en uiteraard passend bij de lage Miles.

Hemel bekleding hardtop als nieuw. Kofferruimte, onder vloermatten etc idem dito.

Motor slaat direct aan en loopt mooi rond. Alhoewel deze SL keurig onderhouden is is er de laatste jaren sporadisch mee gereden. Advies is dan ook onderhoud uit te voeren alsvorens (langere) ritten te maken.

Aanvullende informatie: Alhoewel er vrij veel aanbod is van de SL 107 serie is het aanbod van echt mooie SL's met volledige historiek zeldzaam.

Conditie: Gebruikt
Over AutomotiveAuctions Eenvrijblijvendeafspraak? Wilt u uwauto gaanveilen? OverHermans &Hermans Bekijkonze actueleveilingen Archief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief