Automotive Auctions

Automotive Auctions is een onderdeel van Hermans & Hermans BV en is gespecialiseerd in het verkopen van exclusieve voertuigen en oldtimers in binnen- en buitenland. 

U kunt bij ons terecht voor een diverse en regelmatig wisselende collectie van jong gebruikte auto's uit het premium segment tot oldtimers en youngtimers, in speciale (gelimiteerde) uitvoeringen of gewoon auto's voorzien van een fijne aandrijflijn.

Middels online veilingen bieden wij onze auto's aan op de markt. Naar onze mening een fascinerend traject om een auto online aan te bieden en goed te presenteren, geïnteresseerden uit te nodigen voor een indruk van de aangeboden automobiel en vervolgens het biedingsproces te volgen gedurende de periode dat de veiling geopend is voor online biedingen. Een traject waarbij alle partijen ontzettend betrokken worden en zijn. Èn volledig geautomatiseerd zonder vervelende verkoopgesprekken en valse beloftes etc.

Wij hebben namelijk de beleving in zowel de aanschaf als de verkoop van een auto hoog in het vaandel staan. Plezier van de verkoop, voor koper en verkoper, maakt de uiteindelijke transactie een stuk leuker en aangenamer.

Voor koper én verkoper dus, u kunt immers ook uw eigen auto verkopen via ons online platform. Wij werken volgens het principe NO CURE NO PAY! Als wij niet slagen in de succesvolle verkoop van uw auto brengen wij u geen kosten in rekening. Tevens staan alle auto’s onder gunning, u blijft zelf de baas over uw eigen auto!

De verkoop van een auto moet immers als een lust ervaren worden, niet als een last. De eventuele 'last' nemen wij graag voor onze rekening, denk hierbij aan het fotograferen en beschrijven van het te verkopen voertuig, het ontvangen van klanten alsook de diverse, administratieve handelingen tijdens het verkoopproces.

Op onze hoofdvestiging te Boxmeer beschikken wij over een ruim pand waarin wij auto's kunnen presenteren, klanten ontvangen en bezichtigingen organiseren. 

Een locatie waar beleving centraal staat en waar eenieder met een groot autohart enthousiast van wordt. Tevens, naar onze bescheiden mening, de perfecte plek om de te verkopen voertuigen op de gevoelige plaat vast te leggen en op de juiste manier te presenteren aan onze online kopers.

Het draait niet alleen maar om auto’s bij ons! Naast auto's kunt u bij ons eveneens terecht voor de verkoop van uw motorfiets, camper, boot, caravan, bedrijfsauto of vrachtauto.

Wilt u voertuigen aanbieden in een categorie die hierboven niet genoemd is? Neem gerust contact op, wij zijn in meer geïnteresseerd dan u wellicht denkt!

Automotive Auctions Automotive Auctions Automotive Auctions Automotive Auctions Automotive Auctions Automotive Auctions Automotive Auctions Automotive Auctions Automotive Auctions Automotive Auctions Automotive Auctions Automotive Auctions Automotive Auctions Automotive Auctions Automotive Auctions Automotive Auctions Automotive Auctions
Over AutomotiveAuctions Eenvrijblijvendeafspraak? Wilt u uwauto gaanveilen? OverHermans &Hermans Bekijkonze actueleveilingen Archief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief